Αντιγράψτε το ρολόι των ρεπλίκα ρολόγια Breitling

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση ρολογιού - το Breitling Navitimer, ένα πολυτελές ρολόι σχεδιασμένο για διάφορους οπαδούς. Παρουσιάζοντας με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, μπορεί να θεωρηθεί ως ορόσημο στην ιστορία της κατασκευής ρολογιών. Το πιο εκπληκτικό μέρος του είναι όχι μόνο από την άποψη της αισθητικής, αλλά και από τη λειτουργική πλευρά. Η απόδοσή του σε χρονομέτρηση και ακρίβεια υπερβαίνει ακόμη και την ομορφιά του.
Η πρωτοτυπία του ρολόγια αντίγραφο breitling Navitimer συνίσταται σε μια πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ της νέας και της vintage αισθητικής, ανάμεσα στις σύγχρονες και τις παραδοσιακές γραμμές. Αυτή η ανάμιξη προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τους χρήστες. Διατίθεται επίσης μια διακριτική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένας επιλογέας ρολογιών χρώματος λευκού ή σκούρου χρώματος, ένα κόκκινο δευτερόλεπτο χέρι, δευτερεύοντα πλήκτρα χρονογράφου λευκού ή ασημιού και επισημασμένοι δείκτες ώρας ή αριθμοί. Ταυτόχρονα, το ρολόι έρχεται με μια αμφίδρομη περιστρεφόμενη περιστρεφόμενη στεφάνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε τον περίφημο κυκλικό κανόνα κυματοδηγού.

Πρόσφατα αγόρασα ένα αντίγραφο του Breitling Navitimer, αλλά, δυστυχώς, θα έλεγα ότι δεν είναι ιδανικό αντίγραφο του αρχικού ρολογιού. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ο επιλογέας έχει διάφορα ελαττώματα που καθιστούν προφανές για κανέναν ότι αυτό το ρολόι είναι ψεύτικο. Ωστόσο, ρεπλίκα ρολόγια ακόμη και για ψεύτικο ρολόι, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες, ο πρώτος είναι ότι είναι τουλάχιστον δύσκολο να το διαφοροποιήσεις από τον πραγματικό. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι το πορτοκαλοκαφέ χρώμα. Για τα πρωτότυπα, δεν έχουν ακόμα αυτό το χρώμα. Σίγουρα θα έπρεπε να το γνωρίζω πριν αγοράσω το αντίγραφο, αλλά αυτό το χρώμα είναι αυτό που πάντα αγάπησα και δεν έβρισκα το χρόνο να ερευνήσω αν το αρχικό ρολόι είναι διαθέσιμο με αυτό το πορτοκαλί dial. Τεράστιο λάθος!

Ένα άλλο ελάττωμα, και αυτό είναι πολύ αναισθητικό, αφορά τις τρεις μικρές κλήσεις. Αυτά είναι βρώμικα ή μουτζουρωμένα με κάποιο τρόπο, ειδικά αυτά που είναι από την 3η. Σχεδόν ολόκληρη η εξωτερική του επιφάνεια καλύπτεται από λευκή σκόνη. Επιπροσθέτως, και οι τρεις μετρητές είναι προφανώς κολλημένοι επάνω στον δίσκο με πολύ αλαζονικό τρόπο αφήνοντας πολύ ορατά ίχνη κόλλας γύρω από το εξωτερικό των μικρών δισκοειδών δίσκων. Μπορώ να καταλάβω ότι το ρεπλίκα ρολογιών μπορεί να έχει κάποια ελαττώματα και μπορώ επίσης να το δεχτώ σε κάποιο βαθμό. Και αυτό δεν είναι όλο, για τους ανθρώπους που είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί, θα βρουν ότι το δευτερόλεπτο χέρι θα πρέπει να είναι όλα κόκκινο χρώμα και η κορυφή του υποτίθεται ότι είναι ένα βέλος, αλλά στην ρεπλίκα μου ακριβώς το πάνω είναι κόκκινο και αυτό δεν είναι Δεν έχει σχήμα σαν ένα βέλος καθόλου. Είναι απλή γραμμή.
Ένα άλλο μεγάλο λάθος σχετικά με το σχεδιασμό αυτού του αντιγράφου ρολογια ρολεξ μαιμου Breitling Navitimer είναι το πλαίσιο. Για να είμαι ειλικρινής και για να είμαι υπεύθυνος στους πελάτες μας, η στεφάνη στο ψεύτικο μου ρολόι δεν είναι το πρότυπο Navitimer bezel, αυτό που συνοδεύει όλα τα αρχικά ρολόγια Navitimer. Είναι ένα πλαίσιο Bentley, το οποίο δείχνει ότι η ποιότητα αυτού του ρεπλίκα είναι αρκετά χαμηλή και φτωχή.

Το knockoff είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά η ποιότητα δεν είναι το καλύτερο που έχω δει. Η λάμψη της θήκης και της μπάντας φαίνεται φθηνή και το φινίρισμα είναι πραγματικά κακό επίσης. Επιπλέον, breitling ρεπλίκα ρολόγια η γραμμή κοπής των άκρων είναι αρκετά κακή, καθώς δεν ήταν καλά στρογγυλεμένες πολύ και αυτές μπορεί ακόμη και να γρατσουνίσουν το δέρμα σας αν δεν είστε προσεκτικοί.
Αυτό το ψεύτικο ρολόι πλαστά ρολόγια Breitling Navitimer είναι εξοπλισμένο με ασιατικό κίνημα. Μέχρι στιγμής, το ρολόι κράτησε καλά χρόνο, αλλά δεν το έχω για τόσο πολύ καιρό, ώστε να μην μπορώ να σιγουρευτώ την ακρίβεια του χρόνου του. Ακόμα, από τις εμπειρίες μου, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβές είναι αυτό το αντίγραφο, εξακολουθεί να μην μπορεί να αντισταθμίσει τα τεράστια σχεδιαστικά ελαττώματά του.
Για τους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν ένα ρεπλίκα ρολόι, όπως και εσείς, με χιλιάδες ρεπλίκα ρολογιών, μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση. Ελάτε στην ιστοσελίδα μας θα ήταν μια σοφή επιλογή για να σας δώσουμε κάποιες προτάσεις.